Vianočné medovníky podľa tohto receptu sú hotovou lahôdkou. Sú mäkké ihneď po upečení!

Vianočné medovníky, ktoré u mäkké hneď po upečení.

pernik-vianocny pernik-vianocne pecenie-vianocne perniky-vianocne medovniky
pixabay.com

Chutný sladký symbol Vianoc. Presne také sú vianočné medovníky s ktorými sa stretávate všade počas celej zimy. V práci od kolegyne, od detí zo škôlky, či vo všetkých stánkoch na námestí. No nájsť ten správny recept nie je tak jednoduché, ako príprava. My sme pre vás objavili recept, ktorý funguje, perníčky sú hotovou lahôdkou a nemusíte ich piecť 3 týždne pred Vianocami, pretože sú mäkké hneď po upečení.

Ingrediencie:
750g hladkej múky
350g práškového cukru
4 vajcia + 1 vajce na potretie
125g masla
5PL medu
1KL sódy bikarbóny
Korenie na perníky

Postup na prípravu nájdete na druhej strane nižšie:


ZDROJbonvivani.sk
ZDIEĽAŤ