Netradičné chutné predjedlo v tvare torty, prekvapí vás i vaších hostí. Ak neviete, čo variť, toto je vytúžená zmena

sovkusom.ru

Príprava:
1.) Ryža zalejeme studenou vodou na strednom ohni, privedieme do varu a varíme 10 minút. Potom do nej pridáme očistenú kuraciu pečeň a varíme ďalších 5-7 minút.

sovkusom.ru

2.) Hotovú ryžu a pečeň vytiahneme a dáme do nádoby z mixéra. Pridáme k nim polovicu naberačky  ryžového vývaru, soľ, štipku muškátového orieška, maslo a rozmixujeme zmes do hladka. Hotovú zmes vložíme do samostatnej nádoby a necháme ju vychladnúť.

sovkusom.ru

3.) Na pripravenie omeletového korpusu zmiešame 4 vajcia, 4 polievkové lyžice kyslej smotany, soľ, sódu a múku. Zmes poriadne premiešame. Na zahriatú panvicu pridáme slnečnicový olej a smažíme 3 vajcové palacinky. Keď sú hotové, položíme ich na papierový obrúsok, aby stratili prebytočný tuk.

V postupe pokračujte na poslednú stranu: