Postup na prípravu:
1.) Pomeľte orechy, ktoré ste si vybrali. Ja som mala namiesto otrúb otrubové sucháriky, ktoré som jemne nasekala nožom.
2.) V hlbokej miske si premiešajte všetky suché prísady. Nezabudnite na soľ a cukor.
3.) V oddelenej nádobe zmiešajte vodu s rastlinným olejom. Zmes môžete trochu rozšľahať a potom ju vylejte na suchú zmes.

4.)Všetky zložky dôkladne premiešajte a nechajte odstáť na 2 hodiny.
5.) Zmes vložte do silikónového pekáča. Vložte ju do rúry a pečte 20-25 minút pri teplote 180°C.
6.) Vyberte chlieb zo silikónovej formy, prevráťte ho a potom ho položte na plech. Chlieb pečte ešte pol hodiny pri teplote 180 stupňov.
7.) Váš chutný chlebík je pripravený na to, aby ste ho zjedli. Prajeme vám dobrú chuť.

Nenechajte si újsť: Máte doma starší chlieb a neviete, čo s ním? Stačí pár zárezov, obľúbených potravín a skvelé jedlo je na svete

Tento lahodný domáci chlieb si určite vychutnáte vy aj vaša rodina! Recept je sám o sebe jednoduchý a takýto chutný chlieb v pekárni jednoducho nekúpite. Mimochodom, vydrží vám týždeň pri dobrom uskladnení.

Magdalena Paluchowska/bigstock.com

Nezabudnite zdieľať tento chutný recept aj s vašimi priateľmi.

Tip na článok: Domáci vlašský šalát. Keď ho vyskúšate, ten zo supermarketu si už nikdy nekúpite!

Čítajte tiež: Nevyhadzujte starší chlieb! Prekvapí Vás táto dobrota, na ktorej si pochutnáte s celou rodinou.