Netradičný recept na pečenú kapusta s aromatickým korením a syrom

Postup:
1. Umyte kapustu. Použite veľký ostrý nôž na rezanie hlávky do hrúbky 2 cm a kolieska následne položte na plech pokrytý papierom.
2. 
V malej miske zmiešajte olivový olej, citrónovú šťavu, nasekaný cesnak, soľ a korenie. Výslednú omáčku nalejte na kapustu.

3.Položte panvicu do rúry, zahrejte ju na 160-170 stupňov a pečte kolieska kapusty 25-30 minút. 10 minút pred koncom varenia umiestnite plátky syru Suluguni na kapustu.
4. Šunku nakrájajte na kocky a mierne ju opečte na suchej panvici. Kapustu posypte touto nasekanou šunkou a koriandrom.

Prajeme vám dobrú chuť! Ak vás recept zaujal, určite ho nezabudnite zdieľať s vašimi priateľmi.

sovkusom.ru

Tip na článok: Takto chutne ste krkovičku ešte nepripravili! Stačí k tomu trocha kapusty a krkovička vám zachutí, ako nikdy predtým.

Nenechajte si újsť: Starý recept od babičky na nakladané uhorky bez octu a sterilizácie. Tie z obchodu už nekúpite