Chutný dezert bez pečenia! Po pár minútach sa po ňom len tak zaprášilo!

Postup:
1) Vajcia si vymiešajte do jednotnej konzistencie.

2) Pridajte mlieko, kondenzované mlieko a vanilkový cukor. Dôkladne premiešajte.

3) Dajte si hrniec na menšie teplotu na sporák a priveďte do varu. Následne hotový krém odstráňte z tepla a nechajte vychladnúť.

4) Prišiel čas na čokoládu. V hrnci si zmiešajte cukor, kakao a mlieko. Dôkladne premiešajte, aby v ňom neboli hrudky.

5) Hrniec umiestnite na sporák pri a prí nižšej teplote a za stáleho miešania čakajte, kým sa vám nevytvorí jednotná zmes. Následne čokoládu odstráňte zo sporáka.

6) Maslo nakrájajte na menšie kocky a dajte mu pár minút, aby zmäklo. Pomocou mixéra ho ľahko rozmixujte.

7) Pridajte k maslu vychladený krém a ešte raz vyšľahajte.

8) Dno vhodné formy si vyložte sušienkami, ktoré potom potrite krémom. Opakujte to isté aj s druhou vrstvou sušienok a krému. Pokračujte, než Váš dezert zakončíte sušienkami.

9) Na koniec dezert polejte čokoládovou polevou, vložte do chladničky na 3-4 hodiny alebo na celú noc.

zdroj: ezy.cz