Ak máte chuť na pravý maďarský guláš, postupujte podľa tohto receptu. Iný už robiť nebudete!

Lahodná chuť, sýta červená farba a omamná vôňa pritiahne k stolu každého gurmána.

madarsky gulas
instagram.com

Pravý a chutný maďarský guľáš z hovädzieho mäsa je obľúbenou pochúťkou nie len v Maďarsku, ale aj u nás. Lahodná chuť, sýta červená farba a omamná vôňa pritiahne k stolu každého gurmána. Dôležité je zapamätať si, že maďarský guláš sa nezahusťuje ani múkou, či zemiakmi a najdôležitejší je základ.

Budeme potrebovať:
1kg hovädzieho mäsa, použiť však môžete aj bravčové pri ktorom je čas prípravy kratší
2-3 ks cibule
4 ks paradajky
2 ks paprika čerstvá
2 PL paprika mletá sladká
1 KL paprika mletá pálivá
5 PL bravčovej masti alebo oleja
1 PL soli
Feferónky alebo chilli papričky

Postup nájdete na druhej strane nižšie: